Podpora  080 41 44

Reševanje podatkov

Imate poškodovan trdi disk? STOP!
Da ne bo še slabše...
Zaupajte nam vaš trdi disk in našli bomo rešitev za vaše podatke.

Prvi način je podvajanje trdih diskov. Vsi podatki se zapisujejo na več diskov hkrati. To pomeni, da je ob izpadu enega diska dostop do podatkov še vedno omogočen. Ob zamenjavi okvarjenega diska, se podatki takoj prepišejo na novega, ne da bi medtem morali strežnik ugasniti.

Drugi način je izdelovanje t.i. slike vseh podatkov večkrat na dan. Vsaka "slika" nam omogoča vpogled v podatke za nekaj dni nazaj. To pomeni, da če ste nek dokument ustvarili pred enim tednom, ga vmes večkrat popravili in shranili, nato pa še pomotoma izbrisali, je možno iz "slike" prekopirati različico izpred enega, dveh ali več dni nazaj.

Pokličite

Vaši podatki so pomembni. Poskrbite za njih.

Shranjevanje podatkov, dokumentov, fotografij...

Svetujemo vam, da imate vedno varnostne kopije vaših dokumentov preden se zgodi kaj nepredvidljivega. Omogočamo vam enkraten prenos podatkov na CD, DVD, zunanji disk, trdi disk oz. vam dokumente lahko skladiščimo na internetu. Lahko se odločite za namestitev samodejnega prenosa podatkov na vašem računalniku ter tako zaščitite dragocene dokumente pred izgubo. Nudimo pa vam tudi trajno brisanje podatkov iz diska, v primeru, da računalnika več ne boste uporabljali vi.